NieuwsNieuws 2024/2025Zondag 1

Het Eerste heeft zich geplaatst voor de volgende bekerronde. Na de eerdere gelijke spellen tegen 2e klasser CVV Zwervers en 1e klasser Wippolder moest in de laatste poule-wedstrijd op bezoek bij vv Rhoon minstens worden gewonnen. Én het resultaat van de andere wedstrijd tussen onze twee eerdere tegenstanders moest gunstig zijn. Aan beide voorwaarden werd voldaan. Wippolder versloeg CVV Zwervers, waardoor de 3-1 overwinning van Spartaan’20 een tweede plaats in de poule betekende voor onze mannen.

De feiten over de wedstrijd Rhoon – Spartaan’20, volgens een aantal trouwe supporters: beslist geen grootse pot voetbal, maar wel een verdiende zege. Op slag van rust was het Nathan Bernadina die uit een corner prachtig binnen kopte. Kort na rust viel de 1-1. In de 67e minuut zorgde David Widarto voor de 1-2 en enkele minuten voor het einde maakte Jayden Sousa Lenny de allesbeslissende derde treffer.

Een goede voorbereiding zonder nederlagen in de beker. Komende zaterdag start de competitie. Het moet nog een tandje scherper, maar er is vertrouwen voor een goed resultaat in de thuiswedstrijd tegen Papendrecht, aanvang 15.00 uur. Uiteraard rekenen onze mannen op veel Spartaanse supporters!